Freaky Friday

 Denne dagen har vært rar: Jeg har ikke gjort noe spesielt, men alikevel har jeg fått gjort masse... Det er en deilig følelse med god samvittighet. Noe annet kan jeg ikke si... Nå er jeg også garantert en good natts søvn, så da er alt perfekt.


Greatness Is Moderation

 Mange var overrasket over hvor fredelig sist ukes valg i Irak ble gjennomført, og den store oppslutningen må være gledelig for alle som ønsker et stabilt og fredfullt Irak. Valget viste at irakere virkelig ønsker seg et demokrati, til tross for trusler og terrorisme. Samtidig er det en laaaaang vei å gå før man kan kalle Irak stabilt, trygt og demokratisk. Første steg er tatt, men dette er et maraton, ikke en sprint - og det verste som kan skje er at amerikanerne nå tror jobben er gjort og trekker seg ut...

  Samtidig var det interessant å lese en artikkel i Newsweek om Grand Ayatollah Ali Sistani, den mest innflytelsesrike shiiten i Irak. For alle som tror at islamske ledere kun er konservative og fundamentalistiske jødehatere anbefaler jeg denne artikkelen på det sterkeste.


hits