HOMM

FDR        Kor e alle heltan hen?
                             Stå opp igjen
                            Franklin, kom tilbake.

JFK         Kem skal redde verden no?
                                  Kennedy og barnetro,
                                  og Clinton selges på video...
Clint       

Crossing the Line

Kleppe              Og så var Kleppe og Simonsen igjen igang med sin kvalmende lefling med rasisme, i et desperat forsøk på å hale noen stemmer fra FrP. Jeg blir provosert av alle kommentatorene som påstår at de aller fleste velgere gjennomskuer denne taktikken - problemet er ikke at man faktisk prøver seg på den slags, men heller at det i det hele tatt blir tolerert av samfunnet. Det er ikke nok å riste på hodet av denne typen tåpeligheter - samfunnet må klart og tydelig ta avstand fra dem! Samfunnet har ikke råd til å la noen bli villedet av slik retorikk. (Dette er en av de områdene der jeg godt kunne tenkt meg litt strammere grep om ytringsfriheten... Beklager!)

Bumfuzzled and Dumbfounded

Defeat          Wow, det var et ENORMT antiklimaks!?! Føles som om hodet mitt har gått inn i dvale... Håper "hvileperioden" snart er over, så jeg kan fortsette mitt normale liv. Nå er valget over, så verden får bare bite tennene sammen og håpe på det beste de neste fire årene, og så går vi for Hillary Clinton i 2oo8. Jaaaa!

To Whom...

  Bush leder for øyeblikket, mens vi venter på Ohio.. Han klarte å snike til seg Florida også, så nå ser det vanskelig ut for Kerry, men intet er avgjort.
 
  To any American reading this right now: Get out the vote! You've got to ROCK THE VOTE!

Out Of Breath

gull1

    Thrilleren er ferdig, og et døgn senere er pulsen på vei ned til det normale. Ufattelig deilig med enda et gull til Rosenborg, og ufattelig spennende til siste minutt. Fulgte oppgjørene via radio på jobben, og tror nok jeg skremte et par kunder med utbruddene mine og det fårete gliset etter at gullet var sikret... Men dette gullet føltes så mye bedre enn de 12 siste... Og så fortjent for Ola By Rise, som jeg synes skikkelig synd på.

hits