A Good Day

   Sitter på Venstre-kontoret og koser oss med den nye meningsmålingen fra BT. Venstre koser seg på 6.3%, noe som gjør dem større enn Senterpartiet og jevnstore med KrF. Det mest koselige er alikevel at dette ikke er en sjokk-måling for sosialliberalerne. Venstre har klart å etablere seg på et slikt nivå over lang tid, og viser dermed at valgresultatet i 2005 ikke var en ekstraordinær overraskelse.

White Powder

   Det er snø i Bergen om dagen.. For første gang på leeeeenge!
Det hvite landskapet er koselig og fredfullt. Verden blir så stille når det snør.
Me likee the snow! ...selv om det fort blir litt kaldt på tærne, da.

As We Speak..

   Sitter og ser på President Bush's årlige State Of The Union, live på http://www.washingtonpost.com/

   Det første som slår meg når jeg ser på Bush tale, er at han er så lite...imponerende. Så lite inspirerende. Så lite overbevisende. Det er klart at etter så mange år med hans løgner, halvsannheter og uklarheter er det vanskelig å ta ham helt alvorlig når han lirer av seg selvfølgeligheter, men alikevel  er det merkelig at han ikke er mer...commanding.
   Det er også klart det er vanskelig å ta en mann som presterer å si at "det er viktig å balansere budsjettet" alvorlig, når man vet at samme person har kjørt de amerikanske budsjettene ut i bunnløse underskudd kun for å kutte skattene til de aller rikeste i Amerika. 
  
   State of the Union-talene er også sirkus for folket... TV-hoder teller antall avbrudd for applaus og partipolitikk er avgjørende for om man reiser seg i applaus, blir høflig sittende og klappe, eller kun sitter og rister oppgitt på hodet over presidentens forslag.

   Det er også interessant å se på medlemmene av Kongressen, der flere av dem er enten erklærte eller mulige kandidater for presidentvalgkampen til neste år. Vær helt sikre på at jeg i fremtiden kommer til å skrive MYE om den amerikanske valgkampen, som allerede har vært igang en god stund. Jeg merker allerede at det kribler litt i magen, nesten et år før de første nominasjonsvalgene holdes i Iowa og New Hampshire. Enn så lenge holder jeg en knapp på sens. Clinton og McCain som kandidater, men det er lenge igjen. Jeg HÅPER jo litt at tidligere visepresident Al Gore igjen stiller til valg, men han har vært relativt klar på at han ikke er interessert...enn så lenge.

    Jaja - får se hva mer Bush har å komme med. Det mest spennende er hvordan han takler akilleshælen i sitt presidentskap - Irak... To the speech!

Unfinished business

  Det har vært pinlig lenge siden jeg skrev her, gitt! Det skal det bli en forandring på. I'm back to stay....eller noe.

hits