Pure

Og her er resultatene fra Aftenpostens "valgomat":

Dine standpunkter tyder på at du bør stemme på:
Venstre
      Venstre er et liberalt sentrumsparti som vil ha lavere skatter, sterk offentlig sektor og høye avgifter på forurensning.

 

Alle kandidatene
Venstre
81% 
Sosialistisk Venstreparti
59% 
Rød Valgallianse
48% 
Arbeiderpartiet
44% 
Kristelig Folkeparti
43% 
Høyre
42% 
Fremskrittspartiet
30% 
Senterpartiet
26% 

Fargene i den fiiiiine grafen er desverre blitt borte. Det er litt dust, da. Men man ser jo prosentene....


So Fresh And So Clean

HAHA. Parti-testen man kan ta på TV2's nettsider var fin lesning for meg. Fint å få bekreftet sin "tro". Her er resultatene jeg fikk:

Du bør stemme...

V

Så godt matcher du med de forskjellige partiene:

Disse partiene bør du vurdere:

V
74,4 %


Disse partiene bør du styre unna:

SV                         SP
40 %                    39,5 %

H                           KRF
38,9 %                 38,4 %

FRP                      AP
35,8 %                 29,3 %

Ideologisk ren, med andre ord... Testen kan forøvrig taes her.


Dreams, Hopes & Reaching For The Stars

 

HER


Commuté

   I gårsdagens Aftenposten går Dagfinn Høybråten ut og forteller at han drømmer om 10% til KrF ved stortingsvalget i september... Jeg ønsker lykke til, men tror nok det er litt i meste laget for et parti med noen av de mest forhatte politikerne om dagen. Vi får se. Høybråten gleder seg ihvertfall over at mye av den politiske debatten dreier seg om verdispørsmål, og spekulerer i at dette er noe KrF vil tjene på. Vi får se på det... JEG er ihvertfall drittlei av at KrF prøver å fremstille det som om de har fullt verdi-monopol. De kan komme til å få seg en overraskelse i valgkampen!

   Gårsdagens Aftenposten bringer forøvrig gode nyheter (men ingen overraskelse) for Venstre: Folk i Oslo har aldri vært mer fornøyd med kollektiv-tilbudet. Dette er uten tvil takket være samferdselsminister Torild Skogsholm, som har satset på kollektiv-trafikk som aldri før! I andre rekke har nok den sterke posisjonen til Oslo Venstre's leder Ola Elvestuen hatt mye å si for å få gjennomført planene i Oslo. Et løft for kollektiv-trafikken var absolutt nødvendig, og Skogsholm på Stortinget og Elvestuen i bystyret fikk gjennomslag for sin satsing, noe som betaler seg nå. Med sterkere fokus på og økt bruk av kollektiv-tilbudet i Oslo, gir det meg håp om at folk forstår at Venstre setter miljø-spørsmålet på alvor, ved å integrere miljøvennlig satsing i alle aspekter av politikken....


hits