Inappropriate Exposure

  Om man har spilt Grand Theft Auto-spillene, vet man at de dreier seg om kriminalitet og voldsforherligelse av beste amerikanske sort. Man oppfordres bl.a. til å stjele politibiler, og drepe politiet som sitter i bilen.... GTA-spillene er bestselgere som bare rakkern', både i USA og her hjemme på bjerget. Men her om dagen fikk amerikanske politikere snusen i at den siste GTA utgaven, San Andreas, også inneholder grafisk sex, og da ble plutselig alle varselslamper tent! Etter hardt press fra bl.a. Hillary Clinton, ble spillprodusenten tvunget til å gi spillet øverste aldersgrense - pga sex'en.

HERREGUD, DA!?!?!?!?!? Er det rart USA er et voldelig land?! Å blåse huet av politimenn og kjøre over kvinner og barn er ok spill-underholdning, men sex strider totalt mot all moralsk ansvarlighet?! Jeez..

En annen grunn til all volden (ikke mindre relevant, akkurat) er utvilsomt våpenlovene i landet. På grunn av en arkaisk tolkning av Grunnlovens "2. amendment" som gir dem "rett til" å bære våpen, er det utrolig enkelt å skaffe seg håndvåpen for dem som måtte ønske det. Dette inkluderer mennesker med påvist mentale problemer... Et godt eksempel på hvor langt galskapen når, kan illustreres med en lov som ble vedtatt i staten Florida i vår: "The Stand Your Ground Act" tillater enhver som blir "angrepet" til å skyte tilbake - i "selvforsvar." Så er det tydeligvis opptil en selv å tolke hva som er "angrep" og "selvforsvar." Jeg kan ikke annet enn å himle med øynene... NRA (National Rifle Association) er en enormt sterk lobbygruppe i amerikansk politikk. Deres eneste mål - selge flere håndvåpen... HIMLE MED ØYNENE, NÅ!!!!


Empty

 Dagens artikkel i VG er en god illustrasjon på hvorfor SV utgjør en fare som regjeringsparti. Nok engang viser sosialistene at de ikke stoler på enkeltmennesket, og viser samtidig en ubendig tro på at staten vet bedre... Å tro at staten kan stå som garantist for full bredbåndsdekning i Norge er i beste fall naivt, i verste fall uærlig. Ihvertfall når prislappen er 46 milliarder kroner... Om dette kommer i tillegg til alle andre fagre valgløfter fra SV, er det nå en imponerende sum penger vi snakker om.

  Høyres leder Erna Solberg var for noen dager siden ute i Aftenposten og slang med leppa mot AP. Hennes påstand var at venstresiden utgjør en fare for verdiskapningen i Norge, og at et Norge med sosialistisk styre ikke er internasjonalt konkurransedyktig. Jeg kan være enig i at økonomien ikke er venstresidens sterkeste kort, men Solberg's kommentarer viser oss samtidig IGJEN hvor blinde Høyre har blitt til andre aspekter av politikken. For Høyre er det kun økonomien som teller. Det blir litt trist i mine øyne.

Samtidig viste Jens Stoltenbergs svar på tiltale at Erna nok har litt rett i det hun sier. Hans løsning om litt til alle, men ikke nok til de som trenger det mest, er ganske illustrerende for den gammeldagse politikken han står for. Når Norge i sin tid skulle bygges opp igjen var det helt avgjørende med en sterk stat som garantist i harde tider, men vi lever i et annet årtusen nå. Det vil Stoltenberg at vi skal glemme...


hits