Daydreamin'

Millionær          Det er en interessant øvelse å forestille seg hva man ville gjort om man hadde vunnet 2 milliarder kroner i lotto. Hva ville jeg brukt penger på? Hva ville jeg gjort annerledes? Ville jeg blitt en annen person? Ville jeg blitt lykkeligere? Svaret på disse spørsmålene kommer i morgen.

Hell Frozen Over

Hellas 2         Jeg skjønner ikke hva som skjer med verden akkurat nå: Hellas vant nettopp EM!?!?!? Hva skal det bli av oss nå? Nå som helvete har frosset over... Dette må jo være en idrettsprestasjon som overgår det aller meste... Jeez!

Hellas          Hellas har absolutt ikke imponert noen i mesterskapet med sin trauste og defensive fotball. "Alle" håpet på Tjekkia og så Portugal, men nei. Det er til å grine av... Hatten av for en taktisk triumf av dimensjoner for Otto-mann, men vi (det nøytrale fotball-publikum) ønsker oss samba-fotball a lá Portugal, Spania og Tjekkia! Men i VM 2006 er det Nye Norge som skal overraske! Yeah, baby!

The Drop-In

Mørkemenn      Lesere legger sikkert merke til at en liten reklame har dukket opp på bloggen. Grunnen til dette er enkel: Mystiske mørkemenn med makt har bestemt at litt reklame skal snikes inn i bloggene våre,-dette for at bloggtjenesten skal holdes gratis for oss som skriver. Derfor har jeg ingen problemer med denne avgjørelsen, det kunne vært så mye verre...


Companionship

Prez     Da var det endelig offisielt: John Edwards blir Kerry's visepresident-kandidat. Personlig hadde jeg troen på dette valget fra Edwards brøt nominasjonskampen, og det virker på mange måter som det riktige valget. Edwards gir Demokratene en mer balansert president-pakke, på alle måter: Nord-Sør, Liberal-Moderat, Kjølig og avmålt-veltalende og sjarmerende, Veteran-friskt pust, Rikmanssønn-arbeidsklassesønn. Mye er riktig med Edwards som en Nummer to. Bush-leiren sendte ut en pressemeldig der de kalte Edwards et andrevalg som visepresidentkandidat, etter at ryktene gikk om at Kerry hadde henvendt seg til republikaneren John McCain, som takket nei. De hevdet også at Edwards er for uerfaren til å lede landet i en krise-situasjon, men Bush jr. hadde heller ikke mye erfaring da han ble valgt som president. Republikanerne hevder også at Edwards er en "upålitelig, mislykket og liberal" skrankeadvokat. Først - upålitelig? Fordi han har vært advokat? Fordi han har vunnet adskillige saker mot store medisin-firmaer? Og ikke er han mislykket heller; han kommer fra en fattig arbeiderklasse-familie, han studerte jus på dagtid og jobbet på kveldene for å bli den første i sin familie med en universitets-utdannelse, han tjente en liten formue som advokat før han bega seg inn i politikken da hans sønn mistet livet i en ulykke, og han ble senator for en sørstat ved å slå en "uslåelige" republikaner. Mislykket? At man er liberal er et skjellsord i amerikansk politikk, og alle som får det stempelet blir dermed satt i bås som "soft" på kriminalitet, barnemordere (abort) og svake i forsvarsspørsmåHvordan det er blitt sånn er for meg ukjent, men poenget var at Edwards på mange saker er mer konservativ enn Kerry - han er tross alt fra sør. I tillegg hevdes det fra republikansk hold at Edwards er uskikket til å ta over dersom president Kerry skulle dø: Dette fra et parti som har Dick Cheney som visepresident, mannen som kalles "det Vandrende Hjerteinfark"... (Selv om man kanskje heller burde begynne å kalle ham "Mr. Fuck-You". Sømmelige ord for en visepresident...) Frykten er nok større blandt republikanerne av den grunn at en sjarmerende og flink visepresident Edwards ville vært ideel til å ta over for Kerry om åtte år, dersom de blir valgt i November.. 

Prez 2        Uansett kan Kerry-Edwards glede seg over gode meningsmålinger dagen etter annonseringen av Edwards: hele 70% (i tillegg til meg) er fornøyd eller entusiastisk over valget av sistnevnte som visepresident-kandidat. Så nå er altså teamene klare; la drittslengingen begynne.... Bush&Co kan nå skjelve i buksene og begynne å støvsuge gulvet i det Hvite Hus, for motvinden står dem i ansiktet, og etter November er det på hue ut!

hits