Inappropriate Exposure

  Om man har spilt Grand Theft Auto-spillene, vet man at de dreier seg om kriminalitet og voldsforherligelse av beste amerikanske sort. Man oppfordres bl.a. til å stjele politibiler, og drepe politiet som sitter i bilen.... GTA-spillene er bestselgere som bare rakkern', både i USA og her hjemme på bjerget. Men her om dagen fikk amerikanske politikere snusen i at den siste GTA utgaven, San Andreas, også inneholder grafisk sex, og da ble plutselig alle varselslamper tent! Etter hardt press fra bl.a. Hillary Clinton, ble spillprodusenten tvunget til å gi spillet øverste aldersgrense - pga sex'en.

HERREGUD, DA!?!?!?!?!? Er det rart USA er et voldelig land?! Å blåse huet av politimenn og kjøre over kvinner og barn er ok spill-underholdning, men sex strider totalt mot all moralsk ansvarlighet?! Jeez..

En annen grunn til all volden (ikke mindre relevant, akkurat) er utvilsomt våpenlovene i landet. På grunn av en arkaisk tolkning av Grunnlovens "2. amendment" som gir dem "rett til" å bære våpen, er det utrolig enkelt å skaffe seg håndvåpen for dem som måtte ønske det. Dette inkluderer mennesker med påvist mentale problemer... Et godt eksempel på hvor langt galskapen når, kan illustreres med en lov som ble vedtatt i staten Florida i vår: "The Stand Your Ground Act" tillater enhver som blir "angrepet" til å skyte tilbake - i "selvforsvar." Så er det tydeligvis opptil en selv å tolke hva som er "angrep" og "selvforsvar." Jeg kan ikke annet enn å himle med øynene... NRA (National Rifle Association) er en enormt sterk lobbygruppe i amerikansk politikk. Deres eneste mål - selge flere håndvåpen... HIMLE MED ØYNENE, NÅ!!!!


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits