Empty

 Dagens artikkel i VG er en god illustrasjon på hvorfor SV utgjør en fare som regjeringsparti. Nok engang viser sosialistene at de ikke stoler på enkeltmennesket, og viser samtidig en ubendig tro på at staten vet bedre... Å tro at staten kan stå som garantist for full bredbåndsdekning i Norge er i beste fall naivt, i verste fall uærlig. Ihvertfall når prislappen er 46 milliarder kroner... Om dette kommer i tillegg til alle andre fagre valgløfter fra SV, er det nå en imponerende sum penger vi snakker om.

  Høyres leder Erna Solberg var for noen dager siden ute i Aftenposten og slang med leppa mot AP. Hennes påstand var at venstresiden utgjør en fare for verdiskapningen i Norge, og at et Norge med sosialistisk styre ikke er internasjonalt konkurransedyktig. Jeg kan være enig i at økonomien ikke er venstresidens sterkeste kort, men Solberg's kommentarer viser oss samtidig IGJEN hvor blinde Høyre har blitt til andre aspekter av politikken. For Høyre er det kun økonomien som teller. Det blir litt trist i mine øyne.

Samtidig viste Jens Stoltenbergs svar på tiltale at Erna nok har litt rett i det hun sier. Hans løsning om litt til alle, men ikke nok til de som trenger det mest, er ganske illustrerende for den gammeldagse politikken han står for. Når Norge i sin tid skulle bygges opp igjen var det helt avgjørende med en sterk stat som garantist i harde tider, men vi lever i et annet årtusen nå. Det vil Stoltenberg at vi skal glemme...


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits