A Glitch And That Annoying Reality

     I serien "Hva-vi-hadde-forventet-og-hva-som-viste-seg-å-være-feil" har Bush-administrasjonen nå, ikke overraskende skiftet retorikk når det gjelder Iraks nye grunnlov (som skulle være ferdig 15. august.) Det viser seg nemlig at Iraks nasjonalforsamling ikke klarte å overkomme to tusen år gamle religiøse, etniske og kulturelle konflikter på...vel, syv måneder... Merkelig nok!!!

Men i USA er administrasjonen i full forsvarsposisjon. Man har begynt å snakke om en "prosess" som selvfølgelig vil ta lang tid, "demokrati i utvikling" og bla bla bla... Jeg gidder ikke irritere meg over det, lenger. Det er liksom ikke lenger noen overraskelse når Washington Post nå presenterer en memo

(http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2005/08/17/AR2005081701974.html)  fra det amerikanske utenriksdepartementet, som i opptakten til Irak-krigen sår tvil rundt planene fra Forsvarsdepartementet. Memoet ble ubønnhørlig glemt og gravd ned, mye på grunn av de voksende problemene mellom Rumsfeld i Forsvar- og Powell i Utenriks. Det viste seg visst at de burde lest det nærmere.

Men problemene til Bush blir ikke borte bare fordi han lukker øynene og holder seg for ørene.. Den sørgende Cindy Sheehan, moren til en av de avdøde amerikanske soldatene i Irak, har satt opp camp utenfor presidentens ranch i Texas, der Bush er på ferie.

(http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2005/08/17/AR2005081701847.html) Hun ønsker å møte ham ansikt til ansikt, men Bush har ingen slike planer. Han vil nemlig "gå videre med livet sitt..." Idiot.


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits