Stupid White Men!

   Idag er jeg ihvertfall ikke i tvil - det blir ikke noe latter på meg. (Ihvertfall ikke ennå...)

FrP's nye valgkampbrosjyre er så gjennomført spekulativ og kvalm at jeg håper personen som kom på denne ideen brenner i helvete når han dør. Denne måten å drive valgkamp på - å flørte med folks fremmedfrykt og fordommer for å vinne stemmer, får meg til å ville skrike. Høyt! Det er så feigt og billig at jeg blir kvalm! Bør kanskje ikke være overrasket, men å synke ned på Le Pen-nivå hadde jeg faktisk ikke trodd. Er FrP SÅ desperate etter makt? Vil de virkelig gjøre HVA SOM HELST for å fiske stemmer?!?! (jfr. Hagen/Bondevik-feiden) Heldigvis er Olaf Thommessen i Venstre (og andre) raskt ute og advarer om graden av idioti man her opererer med. Nå får man bare håpe velgerne ikke lar seg lure!

Ja, forresten - Per Sandberg, FrP's innvandringspolitiske tallsmann (hva skal man med dét når den eneste innvandringspolitikken er "nei til innvandring"?!) hevder det eneste FrP gjør er å kalle "en spade en spade" så jeg skal følge oppfordringen hans og kalle en spade for en spade: "Per Sandberg er en billig populistisk (skap-)rasist på linje med Le Pen og Haider." Beat that with a stick...

 

Kristin Halvorsen var også på frierferd blandt velgere igår, da hun proklamerte at for henne gjaldt det "full barnehagedekning og makspris innen 2007, ellers forlater hun en evnt. rød regjering, med SV på slep." Farlig spill fra dama, spesielt med tanke på at den røde partneren hennes Stoltenberg ikke er fullt så entusiastisk på garantiene.

Det er egentlig mange ting AP og SV ikke er helt enige i om dagen. I tillegg til utenriks-uenigheter, som jo er historisk og ikke personlige, annonserer nå AP's Karita Bekkemellem Orheim at det nok blir hennes parti som vil diktere mye av en evnt. rød miljøpolitikk.. Litt trist for SV, som liker å kalle seg et miljøparti.. Ikke så vanskelig å selge sjela si når LO rasler med pengepungen, tydeligvis. SV's Hallgeir Langeland mener at en rød regjering ikke kan bli dårligere på miljø enn dagens regjering. Om han virkelig ønsker en god miljøregjering bør han stemme Venstre, synes jeg.


Kommentarer:
Postet av: ø

Joda, forøvrig så er det kult med linker, men de burde helst peke på et sted.

16.08.2005 @ 18:20
URL: http://sliten.nu
Postet av: Ø

Joda, frp er på tur her.Kult med linker forresten, men enda bedre hadde det vært om det hadde pekt på et sted.

16.08.2005 @ 18:22
URL: http://sliten.nu

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits