The Perfect Place

Sand3

     Om det perfekte stedet på jord egentlig finnes, vet jeg ikke. Men jeg vet at vår hytte i Sandefjord er ganske så nære perfeksjon om sommeren. I år var det varmt i været, ganske nær vindstille (med unntak av en lett bris mot kinnet en gang i blandt), sol i lange baner, varmt og friskt vann og stille bølgeskvulp. 

    Sommeridyll er ikke til å kimse av. For de av oss som vet hva det dreier seg om, blir ikke sommeren den samme uten noen dager i himmelen. Å kunne sove litt lenger med goood samvittighet, være (nesten) avskåret fra omverdenen, snuse inn den friske luften... Vi som har sett et gløtt av paradis trenger kun lukke øynene og drømme oss tilbake til de gode sommerdager når vinteren blir for lang og kald her i Norge....

Sand1

    Sommerhytte betyr sommerminner, og jeg er intet unntak i så måte... Det er alltid så spesielt å komme til hytta hvert år og merke at, til tross for at det er et år siden sist, virker det ikke som mer enn et par dager. Selv om barndommens uskyldige sommere er langt borte, kan man på hytta la barnet i seg slippe fri, uten frykt for at jantelover og sosiale normer kan riste på pekefingeren og oppgitt himle med øynene - alt er lov!

       Jeg er virkelig glad i hyttene familien har...

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits