Just A Little Bit..

     Litt usikker på om jeg skal grine eller le av den lille notisen i Aftenposten som forteller at Victoria "Posh" Beckham ikke har lest en bok i hele sitt liv. For det første kan jeg nesten ikke tro det er sant - man må da ha lest en barnebok mens shopping og bling-feberen fremdeles var svak? Kanskje ikke.... For det andre påpeker notisen at frk. Beckham vitterlig har skrevet en bok selv, der navnet er oppført som forfatter!? Tror nok man kan ta det for gitt at en ghostwriter har vært i aksjon her, ja. Bare litt trist, dette her..    

    Enda tristere er vel nyheten om at Bush-administrasjonen ENDELIG senker ambisjonene for Irak. Artikkelen må leses som en full innrømmelse av at planlegging, gjennomføring og forventninger til invasjonen og oppbyggingen i etterkant har vært fullstendig mislykket. Nå må man, istedenfor å se et voksende demokrati løfte seg fra ørkensanden, se på at Irak synker dypere og dypere ned i et sluk av terrorisme, fattigdom og sykdom, og konflikt rundt grunnloven man jobber med i disse dager. Absolutt tristest blir det når en person fra administrasjonen kommer med denne spekulasjonen: "We've said we won't leave a day before it's necessary. But necessary is the key word -- necessary for them or for us? When we finally depart, it will probably be for us." Som sagt - bare trist.


Kommentarer:
Postet av: HOMMV FTW!

Verden består av motstridende krefter som utelukkende handler utifra egen egoisme, var det annet å forvente?

14.08.2005 @ 17:24
Postet av: Maria

Men det er jo litt morosamt, det med frau Beckham, så lenge så det er så innlysande idiotisk som det der, at alle i verda må forstå det. Sjå, her har eg noko koseleg til deg: ei side der du kan kle av og på Victoria Beckham! Eg veit du innerst inne vil!http://www.paperdollheaven.com/dolls/victoriabeckham.157.php

16.08.2005 @ 12:22
URL: http://www.maria.skoddeheimen.no
Postet av: Maria

(eg fann dessverre ikkje Bush)

16.08.2005 @ 12:22
URL: http://www.maria.skoddeheimen.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits