Viva!

   Det brygger opp til den tøffeste valgkampen på lenge, og anklagene hagler mot Venstre og regjeringen.Noen av beskyldningene er riv ruskende gale. Den eneste måten å forbedre dette er ved å få en regjering som fører en mer radikal og mer liberal politikk. Det får vi bare til ved å gjøre Venstre større. Alternativet er gammeldags A4-sosialisme eller høyrepopulisme.

   Venstre har fått mange gjennomslag i regjering de siste 4 årene. Det krever en god dose politisk kløkt. Og for dette kan vi i stor grad takke én mann – den samme mannen som etter én periode som ensom svale på Stortinget med stor selvfølgelighet ble et del av den vinnende regjeringskonstellasjonen. Han er et utskjelt politisk geni. Han er både en visjonær ideolog og en jordnær realist. Han er landets tøffeste og mest frittalende politiker. Han er Lars Sponheim.

   Lars Sponheim er hatet og elsket fordi han sier det han mener, og fordi det han mener ofte er noe annet enn hva folk har lyst til å høre. Sponheim er ikke er ute etter å sanke billige stemmer på pølser og sydenturer. Han er en moderne idealist, ikke en bakstreversk materialist. Han forener ekte meninger med kunnskap, og er den eneste partilederen som ikke lar seg diktere av dyre medierådgivere. Sponheim sier ikke ting på kommando, men sier ting fra hjertet. Norsk politikk blir kjedeligere uten Lars Sponheim.

   Og norsk politikk blir mindre liberal uten Lars Sponheim. Han er vår tids revolusjonær. Han vil ha endring og rettferdighet der andre aksepterer særinteressenes vetomakt, enten den kommer fra mektige byråkrater eller mektige organisasjoner. Norge trenger en vaktbikkje som vokter makten i åpne rom, og ikke i trange partikorridorer. Norge trenger en grønn liberaler til å sette radikale tanker ut i livet.

   Norge trenger Lars Sponheim...


Kommentarer:
Postet av: Rolf

Min mening er at alle politikere er ganske like. Foran ett valg lover de gull og grønne skoger, etterpå er det for lite penger til det meste det de har lovet.

09.08.2005 @ 13:53
URL: http://rroffemix.blogspot.com/
Postet av: Mads

Hehe... Er enig i at det går endel tonn valgflesk i valgkampen, ja. Forskjellen i årets valg er at du har en venstre-side som virkelig pøser ut milliarder i løfter - ene og alene fordi de er desperate etter regjeringsmakt.. Samtidig har du dagens regjering, som ikke trenger å gi dyre løfter - men heller peke på hva de har gjort de fire siste årene, samt fortelle om det de vil oppnå de neste fire årene. FrP gidder jeg ikke gå inn på engang - de lover alt til alle, og de andre partiene er ikke flinke nok til å avsløre bløffene deres... De vinner håpløst mange stemmer på å kjøre enkeltsaker og fullstendig ignorere det store bildet.

11.08.2005 @ 11:53
URL: http://diablo.sprayblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits